Майже 1400 переселенців з Луганської області за тиждень отримали допомогу у хабах Попаснянщини в трьох містах

Майже 1400 ВПО з Луганської області звернулися до хабів Попаснянщини у Черкасах, Харкові та Новомосковську протягом тижня, що минув. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у своєму Телеграм-каналі 26 листопада.

"У Черкасах луганчанам надали 594 продуктових набори. Вони могли скористатися послугами адміністратора ЦНАПу, юриста, психолога, представників ПФУ та служби зайнятості. Прийом вів фтизіатр, а медичні сестри видавали ліки, антисептики, вписували рецепти", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що в хабі в Харкові переселенці одержали 499 пакунків із продуктами. Від міжнародної гуманітарної організації Help – Hilfe zur Selbsthilfe в Україні та ГО "Широкий Степ" 165 ВПО - продуктові та гігієнічні набори. Консультували психолог, юрист, представники ЦНАПу та ПФУ, сімейний лікар, невропатолог.

Крім того, юристи та лікар приймали й у Новомосковську. А ще там надавалася допомога в реєстрації пошкодженого житла через застосунок "Дія". Жителям Луганщини видали 272 продуктових набори.

Раніше повідомлялось, що в Дніпрі ВПО з Луганщини проконсультують з питань пенсійного забезпечення.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті