Легіон "Свобода Росії" заявив про знищення мотострілецької роти ЗС РФ і кількох одиниць бронетехніки

Легіон "Свобода Росії" заявив про знищення мотострілецької роти ЗС РФ і кількох одиниць бронетехніки на території Бєлгородської області РФ. Про це йдеться в Телеграм-каналі легіону.

"Ми ще не підбили підсумки дня разом із РДК (Російський добровольчий корпус - ред.), але можемо сказати, що сьогодні Легіонери навели галасу серед путінської орди: ми "демілітаризували" мотострілецьку роту ЗС РФ, знищили кілька одиниць їхньої бронетехніки. Ми не базікаємо, як кремлівські пропагандони, що приписують нам вигадані втрати, тому найближчим часом ви побачите відео-підтвердження наших дій", - ідеться в повідомленні.

"На відміну від "героїчної" армії, намальованої для звітів плішивої молі в Кремлі, війська путіна за цю добу успіхами не відзначилися. Зате проявили видатні успіхи в бігу на довгі дистанції. Але поки вони боягузливо бігають по кущах, ми рухаємося далі до нашої мети: до повного визволення Росії", - підкреслюється в повідомленні.

Як повідомлялося, російський диктатор путін заявив, що росія за "допомогою СВО" намагається зупинити "війну проти нашого народу", яка дев'ять років велася "за кордоном" у Донбасі.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті