Російські добровольці заявили, що Кремлю не вдалося провести вибори в областях, "де відбувалася справжня війна"

Легіон "Свобода России", Руський Добровольчий Корпус і Сибірський батальйон зробили спільну заяву про результати обмеженої військової операції в Білгородській і Курській областях. Заяву опублікував Телеграм-канал Легіона "Свобода Росії" 21 березня.

"Наш визвольний рух вкотре продемонстрував силу і міць духу і зброї російського добровольця і ​​слабкість режиму путіна. Разом із нашими соратниками ми довели усьому світу, що путін втрачає контроль над ситуацією дедалі більше з кожним днем ​​і вже не здатний захистити навіть межі власної країни, - сказано у заяві російських добровольців. - Російське ополчення за кілька днів звільнило від путінського режиму два населені пункти. Армія путіна втратила величезну кількість техніки і понад тисячу своїх солдатів, яких у паніці кидала на забій під наші знаряддя. Але в результаті навіть у критичний момент для своєї влади - дні виборів президента - вся путінська армія не змогла нам протистояти".

"Кремлю не вдалося провести вибори в областях, де відбувалася справжня війна. Громадяни Білгородської та Курської областей не пішли на виборчі дільниці під бомбами путінської авіації та вогню артилерії. Ніхто в здоровому глузді не зможе після цього стверджувати, що путіна "обрали" законно. Володимир Путін втратив залишки своєї легітимності, влада вислизає з його рук. Він контролює все менше процесів у Росії, росіяни це бачать і все більше співвітчизників вступають до наших лав. Скоро ми підемо до інших міст. Ми закликаємо росіян з усіх країн, людей будь-яких національностей приєднуватись до нас та разом боротися проти путінської диктатури. Тільки зі зброєю в руках, разом ми обов'язково переможемо і створимо нову Росію: сильну, мирну і шановану країну, бути громадянином якої не соромно. Наша боротьба продовжується! Нові перемоги будуть!", - йдеться у заяві.

Раніше у "Свободі Росії" заявили, що путіну доведеться перекидати війська з фронту в Курську та Білгородську області.

Раніше також у легіоні "Свобода Росії" розповіли про втрати путінської армії у Курській та Білгородській областях: понад 600 ліквідованих.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті