У "Свободі Росії" вважають, що путіну доведеться перекидати війська з фронту до Курської й Бєлгородської областей

Якщо операція з прориву кордону РФ у Бєлгородській та Курській областях російськими добровольцями й надалі триватиме такими темпами, то путіну доведеться перекидати туди російські війська з фронту. Про це заявив заступник командира Легіону "Свобода Росії" з військово-цивільного співробітництва з позивним "Цезар" в ефірі "Єдиних новин" 19 березня.

"Якщо такими темпами операція триватиме ще кілька тижнів, то йому у будь-якому разі доведеться перекидати туди війська, щоб посилити своє угруповання", - сказав спікер.

Він підкреслив, що втрати окупантів на зазначеній ділянці є великими.

"Мені невідомо, скільки ще триватиме наша операція. На поточний момент, за тиждень півтори тисячі ми відправили в госпіталі і могилу. Ми знаємо, що угруповання (армії РФ. - "ОстроВ") на цій ділянці налічувало до 30 тисяч осіб", - Зазначив "Цезар".

За його словами, безпосередню участь у боях бере не більше половини з цієї кількості. Решта займаються логістикою, забезпеченням, ремонтом тощо.

Раніше повідомлялось, що у легіоні "Свобода Росії" розповіли про втрати путінської армії в Курській і Бєлгородській областях: понад 600 ліквідованих.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті