За два тижні в Бєлгороді було знищено 452 військових армії РФ - легіон "Свобода Росії"

Російські повстанці заявили, що силами легіону "Свобода Росії" (ЛСР), Руського добровольчого корпусу (РДК) й Сибірського батальйону у Бєлгороді було знищено 452 "найманців Кремля" та поранено ще 784. Про це повідомив легіон "Свобода Росії" у Телеграм 25 березня.

Російські добровольці стверджують, що цю кількість військових РФ було вбито та поранено від початку "обмеженої військової операції", тобто від 12 березня, – і це лише в межах міста Бєлгород.

ЛСР, РДК і Сибірський батальйон заявили, що підтримують дії влади Бєлгородської області щодо евакуації місцевого цивільного населення, закриття навчальних закладів та великих торгових центрів, адже це допомогло уникнути масових жертв серед цивільного населення.

Проте російські повстанці стверджують, що таких дій недостатньо, тому закликають місцеву владу пришвидшити евакуацію цивільних з Бєлгородської та Курської областей. 

В ЛСР додали, що "путінські війська досі прикриваються мирними людьми, розміщуючи свої підрозділи в житловому секторі".

Як повідомлялося, у "Свободі Росії" вважають, що путіну доведеться перекидати війська з фронту до Курської й Бєлгородської областей. 

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті