Путін на тлі боїв у Бєлгородській області заявив, що РФ "намагається зупинити" війну, яка триває вже 9 років

Російський диктатор путін заявив, що росія з "допомогою СВО" намагається зупинити "війну проти нашого народу", яка дев'ять років велася "за кордоном" у Донбасі. Про це 23 травня він заявив під час вручення державних нагород.

"Протягом 9 років Донбас відбиває напад на людей, які там проживають. 9 років противник веде війну проти нашого народу. Нам кажуть, що росія почала війну. Ні, росія за допомогою СВО намагається припинити цю війну проти нашого народу, який через історичну несправедливість опинився за межами нашої Батьківщини", - заявив диктатор.

Також путін розповів, що зараз у РФ відбувається потужна консолідація і "загострення національного почуття". Причому такі заяви російський лідер робить на тлі бойових дій, які в ці дні розгортаються вже на території росії.

"Сьогодні - особливий момент нашої потужної консолідації, загострення нашого національного почуття, бажання зміцнити основи нашої духовності, створити умови у сфері економіки, виробництва, виховання наших молодих людей, щоб забезпечити безумовне майбутнє нашої країни", - додав путін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Кремлі "глибоко стурбовані" боями в Бєлгородській області, але Радбез через це збирати не будуть.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті