Легендарний чеський хокеїст відвідав Харків і запевнив у підтримці України

Легендарний чеський хокеїст Домінік Гашек відвідав Харків і запевнив у підтримці України. Про це 5 червня повідомили в Харківській міській раді.

"Я дуже радий приїхати до Харкова і сказати всім, що я підтримую Україну, український спорт. Усіх хлопців і дітей. Я хочу, щоб вони могли знову грати в хокей і піти до школи. Хай щастить, Україно, хай щастить, Харків!" - заявив Гашек.

У рамках цього візиту чеський голкіпер оглянув спортивну інфраструктуру міста. Зокрема, він побував на Меморіалі Слави в Лісопарку, у зруйнованій школі № 134, льодовій арені "Айсхол" і комплексі "Салтівський лід".

Зазначимо, що Домінік Гашек у складі збірних Чехословаччини та Чехії вигравав "золото" Олімпійських ігор, а також неодноразово ставав призером чемпіонатів світу. В НХЛ у складі "Детройта" двічі вигравав Кубок Стенлі - у 2002-му і 2008-му роках.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Чехії відвідав Дніпро і пообіцяв, що його країна долучиться до відновлення Дніпропетровщини.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті