Лавров звинуватив Україну у "затягуванні війни" – в Офісі президента вже відповіли

Глава МЗС РФ Сергій Лавров звинуватив Україну у "затягуванні війни", на що вже відреагував радник глави Офісу президента Михайло Подоляк. У вівторок, 15 листопада, у Twitter він нагадав, що саме росія вторглася до нашої країни.

"Нагадую пану Лаврову: Росія вторглася в Україну. РФ обстрілює наші міста. РФ здійснює геноцид, знищуючи енергетичну інфраструктуру. Але "Україна затягує конфлікт"? Війна досі триває лише через публічні маніпуляції Лаврова та його небажання припинити вбивства", - заявив Подоляк.

Таким чином, він відреагував на заяву Лаврова, яку він зробив на саміті G20. За словами глави російського МЗС, українська сторона "затягує конфлікт", відмовляючись від переговорів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що голова Євроради Шарль Мішель не планує зустрічатись з Лавровим.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті