Колаборанти бояться залишатися в Мелітополі і готують бомбосховища – Федоров

Колаборанти бояться перебувати у Мелітополі і намагаються "керувати" регіоном із Криму. При цьому у місті йде підготовка бомбосховищ. Про це 20 січня у Telegram повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

"Поки росіяни зазнають втрат на фронті і забивають лікарні своїми "трьохсотими", зрадники на окупованих територіях тремтять від страху", - заявив він.

За словами Федорова, колаборанти намагаються виїхати до Криму за будь-якої нагоди, після чого продовжують "керувати" регіоном вже звідти. У Мелітополь вони повертаються не надовго - всього на день.

Мер додав, що вони приїжджають із посиленою охороною і за день намагаються зняти більше відео, щоб забезпечити ефект присутності. Також у Мелітополі терміново готують бомбосховища.

"Окупанти посилюють тиск на цивільних, але самі тремтять від страху, адже нарешті правильно зрозуміли свої перспективи", - додав мер Мелітополя.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що окупанти перетворили Мелітополь на хаб для 200-х рашистів, переповнивши місцевий морг.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті