Гуманітарний хаб для переселенців з Луганщини розпочав роботу в Ірпені (адреса, контакт)

В Ірпені на Київщині розпочав роботу гуманітарний хаб для переселенців з Луганської області. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у своєму Телеграм-каналі 10 червня.

"В Ірпені розпочав роботу Координаційний центр для внутрішньо переміщених осіб з Луганщини, яким опікується Лозно-Олександрівська селищна військова адміністрація", – сказано в повідомленні.

Адреса хабу: м. Ірпінь, вулиця 74-ї Стрілецької Дивізії, 1. Графік роботи: понеділок – п'ятниця з 10:00 до 15:00. Для отримання допомоги при собі мати довідку ВПО, паспорт, ідентифікаційний код.

Зазначається, що зараз переселенці можуть отримати в хабі продуктові набори. Надалі у центрі планують надавати консультації з юридичних та соціальних питань, а також проводити медогляд.

Телефон: 093 803 52 47 (буде доступний з 12 червня).

Раніше повідомлялось, що у Сваляві на Закарпатті отримали допомогу понад 180 переселенців з Луганщини за три дні. Хаб чекає на нових клієнтів (контакти).

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті