Ватажок "ДНР" доповів путіну про досягнення: воду людям подаємо раз на три дні на дві години

Офіційний сайт кремля опублікував стенограму бесіди президента РФ путіна з ватажком "ДНР" Пушиліним 20 грудня. Пушилін нарікав на "проблеми", однією з яких є гостра нестача води.

На початку бесіди путін повідомив, що перед цим мав бесіду з ватажком "ЛНР" Пасічником, і тепер йому "зрозуміло, що в Донецьку ситуація із забезпеченням безпеки не менш гостра, а може, навіть гостріша".

У відповідь Пушилін спробував зобразити "турботу про людей", проте прямо визнав, що "зараз у великих містах – Донецьк, Макіївка, Горлівка – вода подається раз на три дні на дві години".

Ватажок "ДНР" також визнав, що в його "республіці" "водовтрати шалені, страшні у відсотковому співвідношенні".

Така сама патова ситуація і з опаленням у містах "ДНР", визнав Пушилін.

"...Начебто заповнили систему, котельня начебто працює, а далі витік води, автоматично відключається [система], вода не встигає надходити... Намагаємося, щоб тепло було у кожної людини. Але поки не скрізь це виходить, тобто вибиваються котельні", - прямо зізнався господарю кремля ватажок "ДНР".

Що стосується ситуації в Маріуполі, то там із теплом "трохи складніше, трохи й простіше", заявив Пушилін.

"Там немає обстрілів, але дуже багато руйнувань... Є ПТР [пункти тимчасового розміщення], розміщуємо безпосередньо людей, щоб не залишалися в зруйнованому житлі, не залишалися без тепла. Зараз ситуація стабілізована...", - лицемірно заявив Пушилін.

Поскаржився він путіну і на те, що в "ДНР" "бракує комунальників, не вистачає з ряду причин: крім мобілізації, з урахуванням недостатньої уваги до відповідних технікумів, училищ". "У нас зараз накопичилася до 70 відсотків нестача...", - прямо визнав Пушилін.

Він також розсипався у подяках путіну за те, що "були демобілізовані студенти". "Ми просто видихнули, тому що у нас була вимушена мобілізація, інакше просто ми не могли б", - радісно доповів ватажок.

За "досягненнями" в медицині він визнав, що "ситуація зараз із ковідом контрольована, щодо грипу ситуація трохи гірша, але наші медики, наші лікарі працюють".

"Але, проте, я вважаю, що якихось проблем у медицині – навіть з урахуванням усіх факторів – я не бачу", - також лицемірно заявив Пушилін.

При цьому він нарікав, що в "ДНР" "рівень наших медичних закладів із матеріально-технічного забезпечення дуже серйозно відстав, багато хто не ремонтувався ще з радянського періоду".

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті