Гіркін обурюється, що на Донбасі була тотальна мобілізація на відміну від інших регіонів РФ

Терорист Гіркін-Стрєлков обурюється, що на Донбасі була тотальна мобілізація на відміну від інших регіонів РФ. Про це повідомляє Telegram-канал "Донбасс. Важно" із посиланням на соцмережі окупанта.

"Донецькі мобіки хіба вже не закінчилися? Хтось закінчився, хтось ні. Звільнено багато кульгавих, косих, убогих. У нас у батальйоні служив мужик без однієї легені... Донбас за минулий рік приніс величезні жертви. Там мобілізація була тотальною, в на відміну від усіх регіонів РФ, на відміну від інших нових регіонів РФ, де взагалі мобілізація не проводилася (Запоріжжя та Херсон) .Вони особливі, виходить. Їм служити не треба. Вони тяжко постраждали, віддавши своїх синів, братів і батьків у ВСУ. Тому їх мобілізувати не можна. Абсурдно, але факт", - розповів він.

Як повідомлялося раніше, Гіркін-Стрєлков прогнозує поразку росії у війні і говорить про те, що російська пропаганда приховує від населення країни реальне становище на фронті.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті