"Дата виписки поки невідома". У Пентагоні розповіли про стан міністра оборони США Остіна

Міністр оборони США Ллойд Остін залишається госпіталізованим і перебуває в задовільному стані, однак дата його виписки поки невідома. Про це заявив прес-секретар Пентагону Пет Райдер, якого цитує Reuters, повідомляє "УП".

"Він (Остін – ред.) перебуває на зв'язку зі своїм керівництвом і має повний доступ до необхідних засобів зв'язку, а також продовжує стежити за повсякденною діяльністю Міноборони по всьому світу", - заявив Райдер..

Водночас Пентагон поки не має конкретної дати виписки міністра.

Reuters зазначає, що 70-річний Остін був госпіталізований до Національного військово-медичного центру Волтера Ріда в Меріленді 22 грудня для лікування раку простати. Він повернувся до лікарні 1 січня через ускладнення, включаючи інфекцію сечовивідних шляхів, і з тих пір залишається там.

Нагадаємо, Остін з 1 січня перебуває в лікарні через ускладнення після операції. У Національному військовому медичному центрі імені Волтера Ріда оголосили, що в Остіна був діагностований рак простати.

У Білому домі раніше говорили, що президент США Джо Байден не розглядає можливість звільнення Остіна після того, як він кілька днів приховував свою госпіталізацію. Водночас Байден погодився з тим, що Остін зробив помилку, не повідомивши його про свою госпіталізацію на початку цього року. 

Як повідомлялося, голова Пентагону Ллойд Остін заявив, що США допоможуть Україні створити сили, здатні стримати РФ

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті