Чемпіонат України з волейболу стартує 22 вересня, усі матчі відбудуться у Чернівцях

Чемпіонат України з волейболу почнеться 22 вересня, повідомляє прес-служба Професіональної волейбольної ліги України.

Усі матчі цього турніру і у чоловіків, і у жінок, відбудуться у Чернівцях. Президент Ліги Володимир Дубинський зазначив, що головним питанням при виборі міста проведення, було питання безпеки.

"Питань було кілька — перше це безпека. Потрібно було, щоб поряд із залом у радіусі 50 метрів, хоча законом і передбачена відстань у 500 метрів, був повноцінний бомбосховищ. Уявляєте, коли одночасно грає дві команди – це вже 40 людей. І у разі повітряної тривоги люди повинні швидко переміститися у бомбосховища. Це була одна умова. Друге — нам потрібна була зала. Ми розуміємо, що йдемо взимку, а вона буде непростою. Тому потрібна наявність якісного електроспоживання, можливість опалення зали. Переглядаючи міста та можливості, ми розуміли, що не всюди інфраструктура відповідала нашим вимогам", - розповів президент ПВЛУ.

У чемпіонаті України з волейболу гратимуть по 8 команд як у чоловіків, так і у жінок.

Як повідомлялося раніше, збірна України з волейболу дійшла до чвертьфіналу чемпіонату Європи. 

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті