Британська розвідка оцінила захист Кримського мосту

Через важливість Кримського мосту для підтримки угрупування загарбників на півдні України міст залишається тягарем для окупантів, оскільки він потребує багаторівневого захисту. Про це повідомляє британська розвідка у соцмережі Х 19 жовтня.

“Це майже напевно є значним тягарем для безпеки, що вимагає багаторівневого захисту, включаючи використання систем протиповітряної оборони і екіпажів, які в іншому випадку були б розгорнуті в інших місцях”, - зазначається у повідомленні.

Також британська розвідка прогнозує подальші спроби України вразити міст та неготовність окупантів до цих атак.

“Впевненість російських силовиків у своїй здатності захистити цю велику і вразливу структуру і надалі буде піддаватися загрозі через винахідливість українських військових і спецслужб”, - додали у розвідці.

Як повідомлялось раніше, Верещук порадила цивільним росіянам виїжджати з Криму, поки міст ще стоїть.

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті