Бійці Нацгвардії взяли у полон командира роти з Чечні

Українські нацгвардійці взяли у полон російського командира з Чечні. Про це повідомив представник Національної гвардії України полковник Микола Уршалович під час брифінгу в Military Media Center 20 липня, пише "Interfax-Україна".

"Бійцями однієї зі штурмових груп 15-ї бригади оперативного призначення взято в полон командира роти 70-го гвардійського мотострілецького полку, який дислокується у місті Шалі Чеченської Республіки, – сказав Уршалович. –  Йому було надано медичну допомогу, після чого передано відповідним органам".

За словами Уршаловича, полонений розповів про низький морально-психологічний стан особового сскладу в армії РФ та його небажання вести бойові дії.

Раніше повідомлялось, що понад 20 тисяч російських військовослужбовців звернулися до проєкту "Хочу жити", аби здатися в полон.

Статті

Країна
06.06.2024
20:31

Вступна кампанія для мешканців окупованих територій: умови та пільги

По-перше, дорога дуже ускладнилася, це довго, дорого і небезпечно. По-друге, жахи про мобілізацію, які ми бачимо, не сприяють переїзду молодих людей. Якщо він виїде і вступить до вишу, то автоматично стане невиїзним. По-третє, проблеми зі світлом і...
Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Всі статті