ЗСУ відбили більше 70 атак окупантів і знищили два їхніх командних пункти – Генштаб

Збройні сили України протягом доби відбили більше 70 ворожих атак на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Запорізькому напрямках. Про це Генеральний штаб ЗСУ повідомив у Фейсбуці вранці 14 листопада.

Загалом на фронті минулої доби, за даними Генштабу, відбулося 80 бойових зіткнень.

Зокрема, на Куп’янському напрямку ворог вів штурмові дії в районах Синьківки, Петропавлівки, Іванівки Харківської області, де наші воїни відбили сім атак.

Водночас на Лиманському напрямку війська РФ безуспішно штурмував позиції ЗСУ в районі Надії, Новоєгорівки Луганської області та Торського Донецької області, де українські захисники відбили 6 атак.

Безуспішними були спроби окупантів штурмувати на Бахмутському напрямку біля Іванівського, Кліщіївки та Андріївки Донецької області, де наші військові відбито 15 атак. 

На Авдіївському та Мар’їнському напрямках росіяни за підтримки авіації вели безуспішні штурмові дії біля Новокалинового, Новомихайлівки, Авдіївки, Северного та східніше Первомайського Донецької області. Тут Сили оборони відбили 42 атаки. 

Натомість підрозділи ЗСУ завдали 14 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та техніки окупантів, уразили два командних пункти, шість артилерійських засобів, засіб ППО та іншу важливу ціль російських загарбників.

Як повідомлялося, в росії помер підполковник, бригада якого захоплювала "Азовсталь" у Маріуполі.

Статті

Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Всі статті