В росії помер підполковник, бригада якого захоплювала "Азовсталь" у Маріуполі

В росії помер начальник штабу 810-ї окремої бригади морської піхоти Чорноморського флоту Ян Суханов, який дістав поранення внаслідок удару Сил оборони України по командному пункту окупантів у травні 2022 року. Про це в понеділок, 13 листопада, повідомив гауляйтер окупованого Севастополя Михайло Развожаєв, - пише NV.

Він стверджує, що Суханов дістав поранення в Маріуполі. Під час лікування в московському госпіталі лікарі нібито виявили в нього захворювання, яке "не дало змоги організму впоратися з отриманими пораненнями".

Суханов брав участь у війні проти України з 24 лютого 2022 року. Він керував окупацією Маріуполя і захопленням Азовсталі.

18 травня 2022 року управління стратегічних комунікацій ЗСУ повідомило про удар по командному пункту 810-ї окремої бригади морської піхоти (в/ч 13140, Севастополь) Чорноморського флоту РФ. Унаслідок артудару було ліквідовано трьох офіцерів командного складу російської армії, ще 14 дістали поранення. Серйозні поранення дістав, зокрема, Ян Суханов.

Загалом, за даними Генштабу ЗСУ станом на 13 листопада 2023 року, втрати Росії в повномасштабній війні проти України становлять близько 311 550 осіб.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті