Зрадник Царьов виявився ще й брехуном, повідомивши, що ціни на квартири в Донецьку зросли через виплати "гробових"

Екс-регіонал Олег Царьов, який утік до РФ, повідомив, що в окупованому Донецьку нібито зростають ціни на нерухомість через численні виплати "трунних". Але його звинуватили в недостовірній інформації вдови, які запевняють, що виплат не дають. Про це повідомляють у соцмережах 12 липня.

"Нещодавно я написав пост про те, що в Донецьку подорожчали квартири. Порахував так: люди розуміють, що війна скоро скінчиться і тому купують квартири. Я завжди намагаюся бути чесним із моїми читачами. Тому поділюся тією інформацією, яку отримав... Основна причина того, що квартири дорожчають, а вони справді дорожчають, не оптимізм. Великого оптимізму немає. Який рік іде війна. Який рік Донецьк під обстрілами, а лінію фронту від Донецька не відсунули. ЗСУ в Мар'їнці та Авдіївці. Обстрілів із початком СВО стало більше, а не менше. Квартири дорогі в Донецьку з іншої причини. Дуже багато поранених військових, які отримують по 3 млн рублів і вдів, які отримують 5 млн рублів.  Здебільшого це місцеві жителі. Вони отримують гроші й відразу намагаються купити житло. До речі, купити і продати складно, бардак при оформленні неймовірний. Якби реєстри і нотаріуси працювали як треба, було б простіше. Багато сил і грошей іде на тяганину", - скаржиться Царьов.

Однак у коментарях до його посту з'явилася інформація, що спростовує ці слова, від вдови, яка не може отримати "гробові".

"Олеже. Ви помиляєтеся про причини зростання цін на нерухомість у Донецьку. Гробові не дають дуже давно в ДНР. Затримують.  Я - вдова військовослужбовця ДНР. Чоловік загинув у вересні минулого року. Усі документи на виплати оформила 2 місяці потому. А грошей досі немає. У Комісії з виплат ДНР посилаються на те, що "Мінфін грошей не дає". Тим часом у ЛНР гроші донедавна видавали вчасно", - пише жінка.

Як повідомлялося, Служба безпеки України зібрала нові докази провини колишніх народних депутатів від Партії регіонів Олега Царьова, Дмитра Святаша та Ігоря Маркова, які сприяли Росії у веденні агресивної війни проти України.

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті