Жителі "ДНР" скаржаться на скасування популярних міжміських автобусних маршрутів. "Влада" обіцяє розібратися

Мешканці окупованої частини Донецької області скаржаться на скасування популярних міжміських маршрутів. Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Зокрема, люди обурюються, що з 1 березня з Південного автовокзалу перестали ходити автобуси з Донецька до Комсомольського. За словами пасажирів, їх запевнили, що цей напрямок обслуговуватимуть на автостанції "Центр" (у народі "Яма"), однак автобусів на Комсомольське немає і там.

Мешканці Комсомольського обурюються, що вже кілька днів не можуть виїхати до себе додому. У прес-службі "міністерства транспорту ДНР" повідомили, що цим питанням "зараз зайнялися фахівці".

Тим часом, про скасування низки популярних автобусних маршрутів окупаційна влада повідомила ще наприкінці лютого. Так зване комунальне підприємство "Автовокзали Донбасу" анонсувало припинення з 1 березня обслуговування маршрутів із Комсомольського і Нового Світу до Донецька (Південний автовокзал) і з Нового Світу до Старобешевого.

Рейси, згідно із заявою окупаційної влади, "припиняються у зв'язку з відсутністю ліцензії у перевізника".

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті