Зеленський: путін може записати чергове "досягнення" собі в актив – вбивство вагітної жінки

Президент Володимир Зеленський нагадав, що внаслідок удару іранського безпілотника по Києву у понеділок, 17 жовтня, загинула вагітна дівчина. Про це глава держави повідомив у вечірньому відеозверненні.

"Володимир путін може записати собі чергове "досягнення". Убив ще одну вагітну жінку. Усього чотирьох людей убито тільки цим "Шахедом", - сказав Зеленський.

Крім дівчини, на шостому місяці вагітності загинув і її чоловік. Також президент підкреслив, що за ніч і ранок 17 жовтня рашисти завдали ударів по більш ніж 25 населених пунктах. Своєю чергою, українські захисники змогли збити 37 іранських безпілотників.

"Світ може і повинен зупинити цей терор. Коли ми говоримо про необхідність України у засобах ППО та ПРО, ми говоримо про реальні життя, які забирають терористи. Нам вдається збивати частину ракет і дронів. Але щоб гарантовано захистити наше небо та звести до нуля можливості російських терористів, потрібно значно більше сучасних систем ППО та більше забезпечення ракетами для таких систем", - наголосив президент України.

Нагадаємо, раніше у МЗС звинуватили Іран у співучасті у воєнних злочинах РФ проти України.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті