За добу через російські обстріли Донеччини двоє людей загинули, пошкоджено 32 житлових будинки, школа, дитсадок, магазини

За добу через російські обстріли Донеччини двоє людей загинули, пошкоджено 32 житлових будинки, школа, дитсадок, магазини. Про це повідомляє поліція регіону.

"Поліція зафіксувала 1536 влучань ворога по області, з них 18 – по житловим кварталам. Під ударом опинилися 11 населених пунктів: міста Гірник, Красногорівка, Торецьк, селища Желанне, Очеретине, села Веселий Гай, Ганнівка, Максимівка, Максимільянівка, Миколаївка, Новобахмутівка. Пошкоджено 36 цивільних об’єктів – 32 житлових будинки, школа, дитсадок, магазини. Дві керовані авіабомби «КАБ-500» росія скинула на Максимівку – вбила двох мешканців, пошкодила 10 приватних осель. Ще один «КАБ-500» окупанти спрямували на Гірник. Двоє цивільних осіб дістали поранення. Руйнувань зазнали 11 багатоквартирних будинків, 2 магазини, 2 заклади освіти", - повідомляє поліція.

"Торецьк армія рф накрила з артилерії, постраждали 6 приватних будинків. Крім того, у ніч на сьогодні, близько 3:00, російські терористи вдарили двома ракетами по Селидовому. Пошкоджено щонайменше 11 будинків (8 багатоквартирних і 3 приватних), адмінбудівлю, магазин, гараж, три цивільних авто. Інформації про постраждалих на цей час не надходило", - йдеться у повідомленні.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті