З кондиціонером та душем: Міноборони передало військовим нові житлові модулі

Міністерство оборони України закупило та передало перші житлові модулі, обладнані кондиціонером і душем, українським військовим. Про це повідомляє Міноборони у Телеграм 2 листопада.

"Блок-контейнери найпотрібніші на другій лінії оборони або у місцях, де тренуються українські захисники. У числі перших їх отримали  підрозділи мобільних вогневих груп ППО, артилеристи, а на полігонах – десантники та піхотинці", - зазначається у повідомленні.

У Міноборони розповіли, що модулі – це невеликі комфортні приміщення, з яких можна створювати збірно-розбірні мобільні казарми.

"У блок-контейнерах є все необхідне для побуту військовослужбовців: кондиціонер, обігрівач, умивальник, душ, туалет і мобільні пральні", - додали у міністерстві.

Конструкції виготовлені українськими виробниками.

На даний момент Міноборони закупило майже півтисячі таких контейнерів.

Як повідомлялось раніше, у Міноборони планують реформувати ТЦК.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті