З російського полону повернули головного поліцейського Маріуполя - захисника "Азовсталі"

Голову патрульної поліції Маріуполя Михайла Вершиніна і ще декількох захисників «Азовсталі» обміняли з полону. Про це повідомляє Телеграм-канал "Збройні Сили ЗСУ. Війна з окупантами 21 вересня.

"Михайло потрапив в полон разом із захисниками Маріуполя, які були заблоковані на території "Азовсталі" у травні цього року", - йдеться у повідомленні.

Інші подробиці поки невідомі.

Таким Вершинін був у Маріуполі до полону.

Таким наш герой повернувся з російського полону.

Як повідомлялося, з російського полону звільнено 10 іноземних військових. Звільнення сталося за посередництва принца Саудівської Аравії.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті