ЄС планує в наступному пакеті санкцій проти РФ приділити пильну увагу боротьбі проти обходу введених раніше обмежувальних заходів

ЄС планує в наступному, 11-му, пакеті санкцій проти РФ приділити пильну увагу боротьбі проти обходу введених раніше обмежувальних заходів. Про це заявила глава Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн, - пише "Інтерфакс-Україна"

"В 11-му пакеті санкцій ми сконцентруємося, перш за все, на боротьбі проти обходу обмежувальних заходів", - сказала вона на прес-конференції за підсумками першого дня саміту ЄС.

При цьому фон дер Ляєн зазначила, що певні заходи в цьому напрямі в ЄС ухвалили ще під час затвердження десятого пакета санкцій.

Вона не уточнила, коли планується розпочати роботу над 11-м пакетом санкцій.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті