Обрати переможця конкурсу на голову АРМА не змогли

Конкурсна комісія з відбору голови Агентства з розшуку та управління активами (АРМА) не обрала жодного з кандидатів переможцем на посаду голови агентства. Про це з посиланням на трансляцію засідання на сайті Кабінету міністрів пише "Економічна правда".

"Для того, аби конкурсна комісія визнала кого-небудь із кандидатів переможцем, потрібно було отримати 6 голосів підтримки", – йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що при цьому Ірина Гуменюк отримала 2 голоси, Дмитро Жоравович (наразі тимчасово виконуючий обов’язки голови) – 2 голоси, Андрій Потьомкін – 3 голоси, Олександр Сидоржевський – 1 голос. Таким чином, жоден кандидат на голову АРМА не отримав необхідної кількості голосів від комісії для того, аби бути обраним на посаду.

Підкреслюється, що решта претендентів не отримали жодного голосу від комісії.

"Усього участь у конкурсі брали 7 осіб, троє зняли свої кандидатури", – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що члени комісії вирішили направити протокол голосування до Кабінету міністрів. Водночас комісія не рекомендувала уряду проведення повторного конкурсу – підтримка відповідного звернення набрала 5 з 6 необхідних голосів.

Як зауважив член комісії Михайло Іваненко, комісія не може впливати на дії уряду, тож Кабмін "може вчинити як хоче щодо подальшої долі конкурсу".

Раніше повідомлялось, що Офіс президента зайнявся кадровими перестановками.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті