"Дуже гучна ніч". Всі "Шахеди", які летіли на Дніпропетровщину, було збито. Є влучання ракетами, одну людину поранено – голова ОВА

Рашисти атакували Дніпропетровську область "Шахедами" й ракетами в ніч на 10 лютого, всі БПЛА було збито. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у своєму Телеграм-каналі.

"Дуже гучна ніч на Дніпропетровщині, – написав Лисак. – Близько десятої вечора рашистські виродки запустили на область партію "Шахедів". Але наші доблесні сили ППО збили всі БПЛА".

Він підкреслив, що після цього на Дніпропетровщину полетіли ракети.

"У Криворізькому районі є влучання в об'єкт енергетичної інфраструктури. Там серйозні руйнування, – сказано в повідомленні. – Поранений 46-річний працівник підприємства. Йому надали меддопомогу, лікуватиметься вдома".

Зазначається, що на місці тривають роботи з ліквідації наслідків атаки.

Крім того, у Піщанській громаді уламки ракети впали на дах двоповерхового будинку.

"Виникла пожежа, яку рятувальники вже приборкали. – написав Лисак. – Люди цілі".

Він також закликав мешканців області не оприлюднювати результати роботи ППО та місця прильотів.

Раніше повідомлялось, що окупанти обстріляли критичну інфраструктуру Харкова, можливі перебої з постачанням води, тепла й електрики.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті