Ворог продовжує обстрілювати Донеччину, на Горлівському напрямку загинула людина

Рашисти продовжили обстрілювати населені пункти Донецької області протягом останньої доби, на Горлівському напрямку загинув мирний мешканець. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у своєму Телеграм-каналі 9 грудня.

"Вночі росіяни продовжували обстріли у центральній та північній частинах Донеччини, – сказано в повідомленні. – На Волноваському напрямку під обстріли потрапила Вугледарська громада – Вугледар та Новоукраїнка. Без постраждалих, але є пошкодження".

Уточнюється, що на Донецькому напрямку були поодинокі та масовані обстріли Авдіївки. Також під вогонь потрапив Гірник Курахівської громади – пошкоджено 2 приватні будинки, без жертв.

Підкреслюється, що на Горлівському напрямку одна людина загинула і троє дістали поранення у Торецькій громаді.

"Також серйозної шкоди росіяни завдали у Костянтинівці: пошкоджено 6 житлових двоповерхівок та будівля неробочої лікарні", – написав Кириленко.

Він закликав мешканців Донецької області вчасно евакуюватись.

Раніше повідомлялось, що окупанти вбили ще 5 мирних мешканців Донецької області.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті