Воїн Нацгвардії із ПЗРК «ІГЛА» сбив російський Су-25 під час нальоту на Запорізькому напрямку (ВІДЕО)

Боєць Національної гвардії строкової служби з ПЗРК «ІГЛА» влучив по російському літаку Су-25 під час нальоту на Запорізькому напрямку. Про це повідомляє пресслужба Нацгвардії у Фейсбуці 10 серпня.

"У рашистів мінус ще один штурмовик Су-25", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час ворожого нальоту на Запорізькому напрямку, боєць Нацгвардії здійснив пуск ракети з ПЗРК «ІГЛА» по літаку Су-25.
"Після враження цілі за лісосмугою відбувся вибух. Падіння ворожого літака на окупованій території було підтверджено. Ціль знищена", - пишуть військові.

Зазначається, що фатальний для російського літака постріл зробив побратим вже відомого «Запорізького месника» - також боєць Національної гвардії строкової служби.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті