Воїни ЗСУ на Таврійському напрямку знищили ворожу САУ "Гіацинт-С" та уразили ЗРК "Тор" і 8 танків

Командувач ОСУВ "Таврія" бригадний генерал Олександр Тарнавський повідомив, що окупанти збільшили кількість атак за підтримки бронетехніки, але зазнають серьозних втрат. Про це він пише  16 січня у своєму Телеграм-каналі.

"Знищено ворожу САУ "Гіацинт-С" та уражено ЗРК "Тор". Окупанти збільшили кількість атак за підтримки бронетехніки - повністю знищено 6 російських танків, ще два - зазнали значних ушкоджень", - зазначив Тарнавський.

За його інформацією, в операційній зоні ОСУВ Таврія ворог завдав 20 авіаційних ударів, провів 49 бойових зіткнень та здійснив 919 артобстрілів.

При цьому загальні втрати ворога минулої доби склали 386 осіб та 67 одиниць військової техніки.

"Зокрема, 8 танків, 7 ББМ, 14 артсистем, 1 засіб ППО, 27 БпЛА, 5 автомобілів та 4 одиниці спеціальної техніки. Знищено 2 склади боєприпасів ворога", - повідовив командувач.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті