"Вогнем і мечем". Бойовик Ходаковський заявив, що всіх, хто не підтримує російську окупацію, буде вигнано із захоплених територій 

Творець проросійського батальйону "Восток" Олександр Ходаковський заявив, що всі, хто не підтримує російську окупацію, будуть вигнані із захоплених територій. Про це написав у себе в Телеграм.

"Це не обов'язково будуть ті, хто активно зі зброєю в руках протистоїть нам сьогодні - зброя в руках, як не дивно, не показник. Це можуть бути звичайні громадяни, які живуть звичайним життям і не думають про те, щоб іти вбивати", - виносить він вирок мирним жителям.

"Якщо отрута останніх десятиліть міцно проникла в їхній мозок - вони... будуть змушені піти по миру", - обіцяє він виганяти навіть пасивних прихильників України.

"Чи переслідуємо ми мету очистити від них простір, на який претендуємо?", - ставить бойовик риторичне запитання. "Якщо... вони створять фактор додаткової загрози... ми змушені будемо захищатися", - пояснює він плановані каральні заходи.

"А чи можемо ми нічого не чіпати і залишити людей жити у своєму світі, ізолювавшись від нього всіма доступними способами? На жаль, не можемо... Тут людські долі стають заручниками обставин, хоч би як ми підігрівали свій природний гуманізм.", - пише він.

"Ми прийшли з вогнем і мечем", - не приховує він антигуманну сутність російської "СВО".

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті