ВІдбулись зміни у керівництві патрульної поліції Харківщини

Тимчасово виконуючим обовʼязки керівника управління патрульної поліції міста Харкова призначено Віктора Левченка, який змінив на цій посаді Альону Стрижак. Про це повідомляє сторінка патрульної поліції Харківської області у Facebook.

"Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький представив тимчасово виконуючого обовʼязків керівника управління патрульної поліції міста Харкова, майора поліції Віктора Левченка", - зазначається у повідомленні.

Раніше новий очільник патрульної поліції був на керівних посадах патрульної поліції Миколаєва та очолював патрульну поліцію Луганської області.

За інформацією патрульної поліції Харківщини, Левченко з початку повномасштабного вторгнення разом з іншими патрульними став на захист держави та обороняв Сєвєродонецьк, Лисичанськ та Рубіжне.

Також повідомляється, що поліцейські під керівництвом Віктора Левченка евакуювали з найнебезпечніших районів Луганської області понад 40 тисяч мирного населення.

Указами президента України був нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеню та медаллю "Захиснику Вітчизни".

Як повідомлялось раніше, Зеленський провів кадрові зміни у СБУ.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті