Ватажок "ДНР" особисто переконався, що ціни на продукти "залишають бажати кращого" і знайшов цьому виправдання

Ватажок "ДНР" Денис Пушилін особисто переконався, що ціни на продукти на окупованій частині Донецької області залишаються високими. Про це він розповів у себе в Телеграм після спільної з першим заступником керівника АП РФ Сергієм Кирієнком "інспекції" одного із супермаркетів Донецька

Маріонетковий правитель повідомив, що відвідав разом з Кирієнком один із "республіканських" продуктових магазинів: там "ціни залишають бажати кращого".

При цьому Пушилін знайшов безліч виправдань хронічної дорожнечі продуктів харчування на окупованому Донбасі.

"Перелік проблем у кожного з них (виробників продуктів харчування та великих торгових мереж – "ОстроВ") чималий, насамперед це кадровий голод. Є труднощі з логістикою, зараз припинено пільгове кредитування. Багато питань, пов'язаних із перехідним періодом, особливо це стосується оподаткування ", - розповів Пушилін.

Він традиційно пообіцяв вирішення цих проблем. За словами колабораціоніста, "держава" даватиме підприємцям рекомендації, проводитиме семінари.

"Але бізнес повинен розуміти соціальну відповідальність у політиці ціноутворення", - вкотре закликав він місцевих підприємців знизити ціни.

Як повідомлялося раніше, окупаційна влада марно намагається домогтися зниження цін на продукти харчування в магазинах окупованої частини Донецької області. Ще восени минулого року було відкрито спеціальний чат-бот, створено антирейтинг підприємців, які завищують ціни. Влітку було організовано штаб із ціноутворення. Ватажок ДНР Денис Пушилін неодноразово заявляв, що з січня цього року ціни на продукти в республіці не повинні перевищувати ростовські.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті