В Україні стане більше поїздів із жіночими купе

Із 15 листопада 2023 року вісім пасажирських поїздів «Укрзалізниці» відправлятимуться у рейси з жіночими купе. Про це повідомила пресслужба Укрзалізниці у Фейсбуці.

Зокрема, жіночі купе є у пасажирських поїздах: «Київ – Ужгород», «Дніпро – Трускавець», «Київ – Кривий Ріг», «Харків – Ясіня», «Харків – Ужгород», «Київ – Ужгород», «Запоріжжя – Ужгород» та «Одеса – Рахів».

«Саме пасажирки жіночих купе демонструють найбільший рівень задоволеності сервісом Укрзалізниці: NPS 83%. Найвищою є й середня населеність жіночих купе – понад 80% на сьогодні», – наголосили в Укрзалізниці.

Через ремонт колії на Закарпатті поїзд «Одеса – Рахів» у свій перший рейс із жіночими купе з Одеси вирушить 16 листопада, а із Рахова 17-го.

Нагадаємо, що жіночі купе функціонують з літа 2023 року в чотирьох пасажирських поїздах: №81/82 «Київ – Ужгород», №41/42 «Дніпро – Трускавець», №75/76 «Київ – Кривий Ріг», №15/16 «Харків – Ясіня». Вартість проїзду в жіночих купе не відрізняється від стандартної у вагонах аналогічного класу того ж поїзда.

Статті

Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Всі статті