В Україні стане більше поїздів із жіночими купе

Із 15 листопада 2023 року вісім пасажирських поїздів «Укрзалізниці» відправлятимуться у рейси з жіночими купе. Про це повідомила пресслужба Укрзалізниці у Фейсбуці.

Зокрема, жіночі купе є у пасажирських поїздах: «Київ – Ужгород», «Дніпро – Трускавець», «Київ – Кривий Ріг», «Харків – Ясіня», «Харків – Ужгород», «Київ – Ужгород», «Запоріжжя – Ужгород» та «Одеса – Рахів».

«Саме пасажирки жіночих купе демонструють найбільший рівень задоволеності сервісом Укрзалізниці: NPS 83%. Найвищою є й середня населеність жіночих купе – понад 80% на сьогодні», – наголосили в Укрзалізниці.

Через ремонт колії на Закарпатті поїзд «Одеса – Рахів» у свій перший рейс із жіночими купе з Одеси вирушить 16 листопада, а із Рахова 17-го.

Нагадаємо, що жіночі купе функціонують з літа 2023 року в чотирьох пасажирських поїздах: №81/82 «Київ – Ужгород», №41/42 «Дніпро – Трускавець», №75/76 «Київ – Кривий Ріг», №15/16 «Харків – Ясіня». Вартість проїзду в жіночих купе не відрізняється від стандартної у вагонах аналогічного класу того ж поїзда.

Статті

Країна
06.06.2024
20:31

Вступна кампанія для мешканців окупованих територій: умови та пільги

По-перше, дорога дуже ускладнилася, це довго, дорого і небезпечно. По-друге, жахи про мобілізацію, які ми бачимо, не сприяють переїзду молодих людей. Якщо він виїде і вступить до вишу, то автоматично стане невиїзним. По-третє, проблеми зі світлом і...
Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Всі статті