На Сумщині безпілотник окупантів вбив матір трьох дітей

Внаслідок удару ворожого безпілотника на Сумщині у неділю загинула людина - мати трьох дітей. Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький в Telegram 9 жовтня.

"Сьогодні опівдні, у Миропіллі, росіяни вчинили терористичну атаку на мирних мешканців. У самий центр села, у зону відпочинку біля магазину, ворог скинув гранату з дрону. Працівниця магазину, яка в той час знаходилась поруч, була поранена. Нажаль її не змогли врятувати через масивну кровотечу від уламкових поранень. Жінка загинула. Їй був 41 рік. Без матері залишилось троє дітей. Чоловік та старший син − військовослужбовці, захищають Україну у лавах Збройних Сил. Двоє інших дітей − школярі", - повідомив Живицький.

За його словами, у цей час було біля магазину чимало людей, звичайних мирних мешканців, які відпочивали. А коли жінку рятували, росіяни скинули сюди ж ще одну гранату з дрону. Від другого вибуху дивом ніхто не постраждав.

"Чи бачив ворог, що цілив у мирний об'єкт? Що там були мирні цивільні люди? Беззаперечно. Це навіть гірше за тероризм", - підкреслив Живицький. 

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті