У США у ДТП загинула співробітниця американського посольства в Україні

У США в ході аварії загинула Сара Джоан Лангенкамп. Вона була співробітницею американського посольства в Україні. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на ABC News.

За інформацією видання, Лангенкамп їхала на велосипеді, коли її збила вантажівка. 

Лангенкамп була головою відділу з міжнародних питань наркотиків та правоохоронної діяльності в посольстві США в Україні.

При цьому в поліції відзначають, що ДТП сталося в четвер, 25 серпня. Водій вантажівки Volvo і Лангенкамп рухалися в одному напрямку в момент зіткнення.

Співробітниця американського посольства загинула на місці події. В даний момент триває розслідування.

Як повідомлялось раніше, 27 серпня у Румунії перекинувся автобус із 43 українцями, які їхали з Туреччини.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті