У росії припустили, що зможуть відновити "Північний потік" - потрібні час та гроші

У росії перший віце-прем'єр Олександр Новак, говорячи про перспективи відновлення інфраструктури «Північних потоків», висловив упевненість, що такі можливості буде знайдено. Про це він сказав в ефірі одного з телеканалів, - пише "Комерсантъ".

"Таких аварій ще не було. Безперечно, є технічні можливості відновлювати інфраструктуру, це потребує часу та відповідних коштів. Я впевнений, що буде знайдено відповідні можливості», - заявив Новак.

Раніше видання Tagesspiegel з посиланням на служби безпеки ФРН повідомляло, що три пошкоджені труби можуть назавжди виявитися непридатними для використання. Якщо їх не відремонтувати швидко, до трубопроводів потрапить багато солоної води, яка викликає корозію, зазначало видання.

Як раніше повідомлялось, 29 вересня на "Північному потоці" стався четвертий витік газу.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті