В росії визнали атаку надводних безпілотників на Кримський міст та відкрили справу про "теракт"

Національний антитерористичний комітет росії визнав, що на Кримському мосту є "пошкодження дорожньої складової" та назвав вибухи, що сталися вночі, терористичним актом. Таку заяву відомство оприлюднило 17 липня.

Там заявили, що о 3:05 17 липня двома українськими безпілотними надводними апаратами здійснено атаку на Кримський міст, внаслідок чого "пошкоджено автодорожню складову".

У НАК РФ повідомили, що за цим фактом порушено кримінальну справу за статтею "терористичний акт".


Нагадаємо, 17 липня близько четвертої ранку впала секція Кримського мосту. Перед цим пролунали два вибухи. Відомо про як мінімум про двох загиблих та одного постраждалого. Перед мостом утворилися величезні черги.

Як повідомлялося, пресс-секретарка ОК "Південь" Наталя Гуменюк заявляла, що ситуація з пошкодженням Кримського мосту може бути провокацією з боку РФ на тлі напруження навколо "зернової угоди".

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті