Нічна атака на Кримський міст була спецоперацією військово-морських сил і СБУ - ЗМІ

Нічна атака на Кримський міст була спецоперацією військово-морських сил ЗСУ та Служби безпеки України. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на свої джерела в СБУ.

"Міст атакували за допомогою надводних дронів. Дійти до мосту було складно, але врешті-решт це вдалося зробити", - повідомило джерело.

Офіційно росіяни повідомляють про двох загиблих - чоловіка і жінку з Бєлгородської області РФ.

Раніше голова СБУ Василь Малюк заявляв, що міст є цілком законною ціллю для України і обіцяв розповісти деталі унікальних спецоперацій після перемоги.

Як повідомлялося, сьогодні вранці на Кримському мосту, що з'єднує РФ і тимчасово окупований Крим, зафіксували вибухи, внаслідок яких там упав один із прольотів.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті