В окупованому Маріуполі "офіційно" відкрилося відділення "Русской общины". Джефф Монсон підтримав чорносотенців

В окупованому Маріуполі відбулося "офіційне" відкриття відділення "Русской Общины". Про це йдеться в Телеграм-каналі філії організації. 

Керівник місцевих чорносотенців Денис Сєчкін нагадав, що почалося формування бойового крила маріупольської "Русской общины". "Найближчим часом буде проведено формування добровільно-народної дружини", - сказав він.

Судячи з фотографій, які він опублікував у повідомленні про "офіційне" відкриття, "Русскую общину" активно підтримує американський боєць змішаних єдиноборств Джефф Монсон, який активно підтримує агресивну політику російського диктатора Путіна.

Як повідомлялося раніше, "Русская община" позиціонує себе як всеросійська організація чорносотенного спрямування. Вона, за заявами її ідеологів, створена з метою "відродити істинний дух російського народу, російську традицію, культуру і віру", "об'єднання російських людей для всіх видів допомоги один одному", "просувати росіян в органах влади і силових структурах", "захищати слабких від агресії кримінальних елементів". Ще до офіційного відкриття "Русская община Мариуполя" оголосила про набір до силового блоку організації - "русских дружин", які захищатимуть "русский народ" від "приїжджих".

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті