В окупованому Донецьку потужний "приліт" у Ленінському районі – зруйнований колишній кінотеатр «Сталь»

Окупанти повідомляють про "прильоти" ракет із РСЗВ до Ленінського району Донецька сьогодні ввечері, 8 лютого. Про це пишуть у місцевому сегменті соцмереж і повідомляє називає себе "главою адміністрації" міста Олексій Кулемзін.

За повідомленням очевидців, у Ленінському районі внаслідок обстрілу є руйнування та обрив проводів по вул.Ткаченка.

"За уточненою інформацією, у Ленінському районі по вул. І.Ткаченка (біля металургійного технікуму) значні руйнування зазнав будівлі колишнього кінотеатру "Сталь"", - написав Кулемзін.

Інформації про постраждалих поки немає.

Він додав, що, за додатковою інформацією, під час вчорашнього обстрілу смт Олександрівка внаслідок прямого влучення знищено будинок та господарські будівлі по вул. Шевченка.

Додамо, що перевірити інформацію в умовах війни неможливо, але нагадаємо, шо у лютому 2022 року саме бойовики "ДНР" за підтримки російської армії поставили ціль вийти на кордони української Донецької області.

Статті

Країна
29.03.2024
10:18

У Криму стає страшно: зростає популярність страхування від БПЛА

...Ці виплати ніхто не побачить, тому що немає законодавчої бази: якщо вони страхують від терористичного акту, то має бути рішення про порушення кримінальної справи за відповідною статтею тощо. Все інше – гарні слова та обіцянки, якими годуватимуть.
Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Всі статті