В окупованому Донецьку магазини не послухалися Пушиліна: курячі яйця продають у 1,5 раза дорожче, ніж він наказав

В окупованому Донецьку магазини саботують наказ ватажка про ручне регулювання стелі цін на соціально значущі продукти харчування. Це випливає з повідомлення "мера" окупованого Донецька Олексія Кулемзіна в Телеграм. 

Очільник окупаційної адміністрації розповів, що черговий моніторинг цін засвідчив, що "в магазинах крокової доступності не був представлений повний асортимент соціально значущих товарів".

Крім того, заявив "мер", "зафіксовано випадки завищення цін на цю продукцію". 

Наприклад, перевіряльники з'ясували, що "ціна на яйце куряче С1 склала 125-130 рублів, що перевищує рекомендовану вартість на 52%".

Як повідомлялося раніше, ватажок "ДНР" Денис Пушилін розпорядився в ручному режимі встановити стелю цін на соціальні продукти харчування.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті