В окупованому Мелітополі пролунало щонайменше 10 вибухів – Федоров

В окупованому Мелітополі Запорізької області увечері 8 серпня пролунало кілька потужних вибухів. Про це у Telegram повідомив міський голова Іван Федоров.

"Черговий вечір для російських військових перестає бути спокійним. У західній частині Мелітополя чути вже близько 10 потужних вибухів. Віримо у ЗСУ і чекаємо на хороші новини для українців і нищівні для рашистів", - повідомив мер.

Куди саме припав удар – поки невідомо, так само як і про втрати окупантів. Однак били по цілі, напевно, з РСЗВ HIMARS.

Зазначимо, що напередодні вночі ЗСУ з HIMARS вдарили по скупченнях окупантів у Мелітополі.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті