У окупованому Маріуполі школярі підпалили ДК Металургів. Їх заарештували (ФОТО)

У окупованому Маріуполі школьники підпалили будинок ДК Металургів - росіяни заарештували дітей. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram 20 грудня.

"Учні 7-го класу школи №4 підпалили будинок ДК Металургів (бо Українським домом при окупантах назвати язик не дає). Чи то свідомо, чи то ні - історія мовчить. Дітей вже заарештував слідчий комітет росії та утримує в будинку Центрального райвідділку поліції. Хорошим тут не закінчиться ані для дітей, ані для батькив. Маріуполь дедалі стає недружнім до окупантів. Небезпечно недружнім навіть з малечку", - написав Андрющенко.

Він також розмістив фото наслідків пожежі в ДК Металургів.

"Досі на місці дві машини пожежників, купа поліції та військових окупантів. Маріуполь геть недружній до росії. Пекельно недружній. Нажаль, доля дітей, що це зробили, поки невідома", - додав радник мера Маріуполя.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті