В окупованому Донецьку "важкі прильоти" у Куйбишевському районі (ФОТО, ВІДЕО)

В окупованому Донецьку повідомляють про потужний обстріл у Куйбишевському районі міста. Про це пишуть у місцевому сегменті соцмереж удень, 20 листопада.

"Важкі прильоти в Куйбишевському районі", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що вранці Олексій Кулемзін, який називає себе "головою адміністрації" Донецька, повідомив, що близько 10 ранку під обстріл потрапив Куйбишевський район Донецька, не уточнюючи деталей.

Пізніше він також написав, що обстріл Донецька триває. За його інформацією, під вогнем о 12:35 опинилися Київський та Куйбишевський райони, випущено 3 снаряди калібром 155 мм.

Зазначимо, що за умов війни неможливо перевірити цю інформацію.

Варто нагадати, що саме бойовики "ДНР" за потужної вогневої підтримки російської армії після 24 лютого розпочали активні бойові дії з метою виходу на адміністративні кордони Донецької області.

Як повідомлялося,  в окупованому Донецьку внаслідок обстрілу 18 листопада пошкодження зазнав стадіон «Донбас Арена».

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті