В Одесі пролунали вибухи та чути стрілянину (ВІДЕО)

У небі над Одесою у п'ятницю, 23 вересня, було чути вибухи та звуки пострілів. Про це повідомляють місцеві жителі та ЗМІ.

За попередньою інформацією, у небі над містом помітили іранські безпілотники Shahed 136. Саме по них відкрили вогонь зенітні підрозділи Сил оборони.

За непідтвердженою інформацією, один із цих безпілотників вдалося збити. Єдину офіційну інформацію наразі надав у Telegram речник ОВА Сергій Братчук.

"Одеська область. Коли працює наше ППО, то звідки ворожина – байдуже. Дочекайтеся, суспільство, офіційної інформації", - написав представник Одеської обласної військової адміністрації.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Ізраїль передасть Україні антидрони для боротьби з іранськими дронами, які використовує РФ.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті