В Одесі тренер зібрав з батьків учнів 500 тисяч гривень на літній табір і закрив ними свій кредит

Тренер одного зі спортивних гуртків, маючи боргові зобов’язання по кредиту, вирішив закрити їх за рахунок вихованців, зібравши з них 500 тисяч гривень на начебто тренувальні збори у дитячому літньому таборі в іншій області. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області 9 жовтня.

“До сплати, за словами зловмисника, входило двотижневе проживання дітей у закладі, окремо – їхніх батьків та квитки до місця призначення. Довіряючи тренеру, сім’ї маленьких спортсменів, не вагаючись передавали йому гроші особисто чи на банківську картку”, - зазначається у повідомленні.

За інформацією поліції Одещини, не дочекавшись ні обіцяних зборів, ні повернення коштів, двадцять одеситів звернулися до поліції.

У ГУНП додали, що відповідно до чинного законодавства, правопорушнику загрожує штраф від 51000 до 68000 гривень, або виправні роботи на строк від одного до двох років, або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Як повідомлялось раніше, в Одеській області поліція знешкодила "смотрящих" за містом Чорноморськ.

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті