У Києві через ракетний обстріл рашистів поранені 11 людей. Ще троє загинули (ФОТО)

У Києві внаслідок ракетного обстрілу рашистів сьогодні, 23 листопада, поранені 11 людей, ще троє загинули. Про це йдеться у повідомленні Київської міської військової адміністрації у Телеграм-каналі.

"Під ворожий обстріл потрапив житловий сектор. На жаль є жертви. Троє людей загинуло, одинадцять отримали поранення", - пишуть у КМВА.

У ДСНС також повідомили, що після обстрілів на місцях надзвичайних подій були руйнування об‘єктів критичної інфраструктури та нежитлових будівель, що супроводжувалися послідуючим горінням.

Також, внаслідок ракетних обстрілів, виникли пожежі у гаражному кооперативі у Дніпровському районі та у 3 гаражах Солом‘янського району.

Крім того, у Голосіївському районі сталося руйнування адмінбудівлі, внаслідок чого від уламків ще постраждало 4 автівки, а також складське приміщення.

Пожежі ліквідовано.

Попередньо було відомо про шість поранених та тьох загиблих внаслідок ракетного обстрілу 23 листопада.

Предварительно было известно о шести раненых и трех погибших в результате ракетных обстрелов 23 ноября.

Нагадаємо, раніше мєр Києва Віталій Кличко Кличко повідомив про потрапляння в об'єкт інфраструктури та вибухи в інших районах Києва.

Статті

Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Всі статті