У Донецьку через відключення електроенергії під землею залишилося 59 гірників шахти Засядька

На чотирьох шахтах окупованого Донецька сьогодні, 21 листопада, сталося вимкнення електроенергії. Про це повідомило так зване "МНС ДНР".

Причина відключення - пошкодження лінії живлення трансформаторної підстанції «Смолянка–220. В результаті сталося загальношахтне відключення електроенергії на чотирьох шахтах: ім. Засядька, ім. Скочинського, ім. Горького та «Лідіївка».

Через деякий час напруга на шахти ім.Скочинського та «Лідіївка» була подана.

"Наразі на шахті імені О.Ф. Засядька під землею перебувають 59 осіб. Підйом працівників на поверхню здійснюватиметься силами шахти... Крім цього, на місці організовано чергування співробітників реанімаційно-протишокової групи – після виходу на поверхню, медики "рятувального відомства" проведуть огляд гірників", - йдеться у повідомленні.

На шахті імені Горького у гірничих виробках знаходилися 2 особи. Для підйому людей також залучалося відділення "оперативного воєнізованого гірничорятувального загону". Після підключення генератора шахтарів підняли на поверхню.

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті