У "ДНР" повідомили про "приліт" снаряда у дах ТРЦ "Донецьк Сіті" (ФОТО, ВІДЕО)

В окупованому Донецьку повідомляють про потужний обстріл у Київському районі міста - снаряд потрапив у дах ТРЦ "Донецьк - Сіті", пошкоджені автомобілі та скління багатоповерхівок. Про це 30 листопада повідомив Олексій Кулемзін, який називає себе "головою адміністрації" міста.

"... зафіксовано пряме потрапляння в покрівлю ТК "Донецьк - Сіті". Ушкоджено 5 приватних автомобілів та порушено скління п'яти багатоквартирних будинків", - пише Кулемзін.

Також він повідомив, що зафіксовано пряме влучання у будинок приватного сектору.

За його інформацією, по Київському району було випущено 7 снарядів калібром 155 мм. У цих обстрілах Кулемзін традиційно звинувачує ЗСУ.

Зазначимо, що за умов війни неможливо перевірити цю інформацію.

Варто нагадати, що саме бойовики "ДНР" за потужної вогневої підтримки російської армії після 24 лютого розпочали активні бойові дії з метою виходу на адміністративні кордони Донецької області.

 

Статті

Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Всі статті